+359/ 0878 83 43 48

От понеделник до петък от 10:30 ч. до 17:00 ч.

  • Вашата кошница е празна!

Любими (0)
лв. Български лев

ГЕЙМЪРСКИ КОМПЮТРИ, КОМПЮТРИ ЗА ОФИСА, КОМПЮТРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

ГЕЙМЪРСКИ КОМПЮТРИ, КОМПЮТРИ ЗА ОФИСА, КОМПЮТРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

    Живеем в епоха на голям технически прогрес и ние сме убедени,че новите технологии са нашето бъдеще, част от което е всеки компютър. Чрез тях имаме бърз достъп до всякаква информация и комуникация в социалните мрежи. Най-хубавото при компютрите е възможността да се учим и изградим в себе си нови знания и умения. Все още има хора, които се боят от бързото развитие на новите технологии. Компютърната революция е изключително бърза, дори изненадваща за някои хора. Част от този страх е страха от изкуствения интелект. Ние поддържаме идеята за бързото развитие на човечеството посредством компютрите. Всеки един от нас с помощта на компютрите може да получи развитие с нови знания и да изгради добре платена кариера. Настолния компютър все още е най-добрия вариант за това. Той дава поне 2 пъти по-голяма бързина от всеки мобилен компютър за същите пари. Има по-удобен и по-ярък екран. Към него могат да се включат клавиатура и мишка избрани специално за клиента съобразени с неговите изисквания за красота и удобство. Професионално могат да се добавят всякакви елементи за звукозапис, видеообработка, архитектура, дизайн и много други. Тези устроиства практичеки е невъзможно да се добавят на мобилни компютри. Освен това поправката на всяка една част на нашите компютри е възможна винаги, дори и след години.

    Има още едно предимство при настолни компютри от eVarna.com.  Те винаги могат да се обновяват. Имало е случаи да обновим компютри на 10 години, които все още работят перфектно! Всеки знае, че живота на мобилния компютър е около 3-5 години. След това или е станал много бавен или е непоправимо повреден. За това е хубаво винаги да можете да разчитате на верен партньор като еВарна!

    Настолния компютър ще Ви носи радост много години. Ние избираме компютрите така, че за стандартен тип работа да бъдат бързи, могат да се ползват и поправят дори и след много години.

Можете да поръчате също на телефон 0878834348 /има WhatsUp и Viber/. Вземете и на изплащане, Важи за цяла България! Разгледайте още много интересни компютри на нашия сайт!


Подробно