+359/ 0878 83 43 48

От понеделник до петък от 10:30 ч. до 18:00 ч.

  • Вашата кошница е празна!

Любими (0)
лв. Български лев

За нас

Тази фирма спечели сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА 2015", вече и за 2016.

Фирма еВарна е една от най-стабилните фирми в България, работи от вече над 16 години, от 1999 година. Използва сайт eVarna.com . Предлага на своите клиенти от цяла България компютри с отлично качество, доказано във времето. Залага на бързина, здравина и отлично охлаждане на системите. еВарна предлага стоките си и на изплащане, като можете да кандидатствате директно на сайта eVarna.com горе на ЛИЗИНГ без значение от кой град сте. Отличава се с възможността да се свържете директно към сервиз или продажби и да комуникирате с представител на еВарна, който да предложи безплатна консултация в реално време без досадна централа. През сайта eVarna.com можете също да оставите запитване директно от сайта, като ползвате малкото прозорче долу в дясно. Там оставете своите имена и телефон за контакт и представител на фирмата ще се свърже с Вас в работно време до края на деня. За информация на нашите клиенти всички настолни компютри се изработват по заявка на клиента и се изпращат в рамките на 3 работни дни /без събота и неделя/. В случаи на липса на компонент уведомяваме клиента за забавяне и му даваме възможност да избере друга стока.

Ние се гордеем с това, че продаваме компютри от 1999 година, на най-добрата цена в България! Имаме клиенти почти от всяко населено място и от всеки град! При нас можете да закупите компютри както онлайн и да получите на адрес, така и в нашия офис в МОЛ Варна. 
Разбира се, това не се харесва на много хора. От една старана има "разбирачи" които водят клиенти във фирма с която работят и получават процент, от друга фирми, които продават подобна стока. От тяхна страна виждаме нелоялна конкуренция с твърдения, че не било възможно да е такъв компютърът, какъвто е описано, или новата смешка, че били втора употреба. Категорично, не е възможно да са втора употреба, на първо място защото частите лесно се проверяват с програмата AIDA, която е на български и се вижда веднага колко е ползвана и кога е произведена. На второ място тези части, като например видеокартите RX 460 се внесоха в България за пръв път преди 20 дни! Твърденията им са просто отчаяни и абсурдни! Жалко е, че губят пари, но нашите клиенти получават уникални мощни компютри за супер изгодни цени! Ние работим през малка печалба, но за това пък имаме много продажби! Това радва и нас и клиентите! И нека не забравяме, че всеки клиент може да си провери стоката преди да я плати на куриера! И не само! По закон в рамките на 2 години всеки търговец като нас в България отговаря за съответствие на стоката, спрямо рекламираното! Така, че за съжаление на нашата конкуренция: ДА! Продаваме абсолютно нови, мощни и възможно най-изгодните компютри! Заповядайте в офиса или си поръчайте онлайн с опция преглед и тест преди плащане на куриера!

Пощенски код9019
МестностВарна
УлицаМол Варна, Ниво Минус 2
Телефон0878834348
Интернет страница
E-mailevarna.com@gmail.com