+359/ 0878 83 43 48

От понеделник до петък от 10:30 ч. до 17:00 ч.

  • Вашата кошница е празна!

Любими (0)
лв. Български лев

Можете ли да ми изкупите..?

Много често получаваме следните въпроси: какво е мнението на еВарна за изкупиване на части

Мога ли да Ви дам моя компютър, да ми го оцените и да си доплатя за нов? Или Мога ли да Ви дам моя лаптоп и да си купя нов компютър от Вас? 

Или Имам 3 лаптопа, не ми трябват, можете ли да ми ги купите? Мнения за еВарна

За момента НЕ изкупуваме компютри, лаптопи или части. Без значение какво искате да закупите, дали има някъде гаранция и т.н.

Има едно малко изключение. Това е програмата ни за лоялни клиенти, чрез която можете да върнете слаба и стара част и само да доплатите за по-нова. Обърнете внимание, става дума за работеща ЧАСТ /закупена от нас/ и то при закупуване на нова. Тук отново НЕ става дума за компютър.

Ние не продаваме компютри или части втора употреба. Нямаме интерес да го правим. Единствената причина да изкупим част на наш клиент е за негово улеснение. За да има нашият клиент винаги това, което му е нужно. Старата част се предава на наши колеги, които продават употребявани компютри.

Tags: еварна мнения, evarna mnenia, еварна.бг, evarna.bg, evarna-bg, еварна-бг, е-варна, e-varna, evarna.bg, e-varna mnenia, еварна mnenia, komutri evarna, e varna, е варна, е варна.бг, е варна.ком, е варна компютри, e varna mnenia, е варна мнения, еварна.бг мнения, еварна.ком мнения, evarna.com мнения