+359/ 0878 83 43 48

От понеделник до петък от 10:30 ч. до 17:00 ч.

  • Вашата кошница е празна!

Любими (0)
лв. Български лев

За нас

Мнения за еВарна Тази фирма спечели сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА 2015, 2016, 2017 и 2018         по мнения на клиенти

Фирма еВарна е една от фирмите в България, която работи с клиенти от цялата страна. Използва сайт eVarna.com. Предлага на своите клиенти от цяла България компютри с отлично качество, доказано във времето. Залага на бързина, здравина и отлично охлаждане на системите. еВарна предлага стоките си и на изплащане, като можете да кандидатствате директно на сайта eVarna.com. По мнения на клиенти се отличава с възможността да се свържете директно към сервиз или продажби и да комуникирате с представител на еВарна, който да предложи безплатна консултация в реално време без досадна централа. През сайта eVarna.com можете също да оставите запитване директно от сайта /zopim/, като ползвате малкото прозорче долу в дясно. Там оставете своите имена и телефон за контакт и представител на фирмата ще се свърже с Вас в работно време до края на деня. Също, всички настолни компютри се изработват по заявка на клиента и се изпращат в рамките на 3 работни дни /без събота и неделя/. В случаи на липса на компонент уведомяваме клиента за забавяне и му даваме възможност да избере друга стока. Радваме се и на мненията на нашите клиенти след покупка.

Имаме клиенти почти от всяко населено място и от всеки град! При нас можете да закупите компютри онлайн. Моля, не забравяйте да поръчате своя компютър предварително, защото всички компютри се изработват след подадена заявка. Ние сме изцяло онлайн магазин. Всички поръчки се обработват онлайн. Само така можете да поръчате. 

Посочения адрес не е магазин. Това е склада на онлайн магазина. 

gs: еварна мнения, evarna mnenia, еварна.бг, evarna.bg, evarna-bg, еварна-бг, е-варна, e-varna, evarna.bg, e-varna mnenia, еварна mnenia, komutri evarna, e varna, е варна, е варна.бг, е варна.ком, е варна компютри, e varna mnenia, е варна мнения, еварна.бг мнения, еварна.ком мнения, evarna.com мнения

Пощенски код9019
гр.Варна
Мол Варна ЕАД, Ниво Минус 2 - това е склад, не е магазин. Заявки се приемат САМО през сайта.
Телефон0878834348
Интернет страница
E-mailevarna.com@gmail.com