+359/ 0878 83 43 48

От понеделник до петък от 10:30 ч. до 18:00 ч.

  • Вашата кошница е празна!

Любими (0)
лв. Български лев

За нас

Мнения за еВарна Тази фирма спечели сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА 2015, 2016 и 2017 по мнения на клиенти

Фирма еВарна е една от фирмите в България, която работи с клиенти от цялата страна. Използва сайт eVarna.com. Предлага на своите клиенти от цяла България компютри с отлично качество, доказано във времето. Залага на бързина, здравина и отлично охлаждане на системите. еВарна предлага стоките си и на изплащане, като можете да кандидатствате директно на сайта eVarna.com. По мнения на клиенти се отличава с възможността да се свържете директно към сервиз или продажби и да комуникирате с представител на еВарна, който да предложи безплатна консултация в реално време без досадна централа. През сайта eVarna.com можете също да оставите запитване директно от сайта /zopim/, като ползвате малкото прозорче долу в дясно. Там оставете своите имена и телефон за контакт и представител на фирмата ще се свърже с Вас в работно време до края на деня. Също, всички настолни компютри се изработват по заявка на клиента и се изпращат в рамките на 3 работни дни /без събота и неделя/. В случаи на липса на компонент уведомяваме клиента за забавяне и му даваме възможност да избере друга стока. Радваме се и на мненията на нашите клиенти след покупка.

Имаме клиенти почти от всяко населено място и от всеки град! При нас можете да закупите компютри както онлайн и да получите на адрес, така и в нашия офис в МОЛ Варна. Моля, не забравяйте да поръчате своя компютър предварително, защото всички компютри се изработват след подадена заявка. Свържете се с офиса за да уговорите удобен и за двете страни ден и час за посещение. В противен случай рискувате да попаднете в много натоварен за нас момент или в момент на получаване или пращане на пратки на клиенти и да бъде невъзможно да Ви бъде обърнато нужното внимание.
gs: еварна мнения, evarna mnenia, еварна.бг, evarna.bg, evarna-bg, еварна-бг, е-варна, e-varna, evarna.bg, e-varna mnenia, еварна mnenia, komutri evarna, e varna, е варна, е варна.бг, е варна.ком, е варна компютри, e varna mnenia, е варна мнения, еварна.бг мнения, еварна.ком мнения, evarna.com мнения

Пощенски код9019
МестностВарна
УлицаМол Варна, Ниво Минус 2
Телефон0878834348
Интернет страница
E-mailevarna.com@gmail.com