+359/ 0878 83 43 48

От понеделник до петък от 10:30 ч. до 17:00 ч.

  • Вашата кошница е празна!

Любими (0)
лв. Български лев

Искам да добавя SSD или друго към Компютър

По мнения на компютърни специалисти е хубаво да се добавят различни части. За това, към всеки наш компютър можете да добавите SSD диск, Рам, да промените други части. Можете да видите цените тук по-надолу. Можете и да се обадите на нашия телефон 0878834348 в работно време и да попитате колко ще струва замяната на частта, която искате да смените или да подобрите. Ако имате любима марка на някоя част, обадете се и попитайте, колко ще струва с нея и ще я получите. Можете да добавяте също охлаждане, осветление, да смените кутия, захранване и други. Мнението на нашите клиенти е важно за еВарна.

Ето цени на най-често желаните добавки:

120 SSD Disk  45 лв

240 SSD Disk  72 лв

480 SSD Disk  145 лв

4 GB Ram 65 лв

8 GB Ram 125 лв

от 1т до 2т диск 38лв

от 1т до 3т диск 85лв

от обикновена до геймърска кутия и захранване с по-дълги кабели 75лв

19 incha Monitor 135 лв / без HDMI изход/ Имаме различни марки, като Asus, LG, Acer и други. Ако търсите конкретна, попитайте.

22 incha Monitor - попитайте Имаме различни марки, като Asus, LG, Acer, Philips и други. Ако търсите конкретна, попитайте.

24' Монитор с телевизор и дистанционно. Попитайте за цена. Работи и отделно, работи и като монитор. 

Клавиатура, обикновена, стандартна, доста здрава 8лв

Мишка, обикновена, става и за лаптоп 6лв. Добро качество са. Ще я ползвате дълго време.

По-голям размер мишка, добра за игри цени от 10-15лв. Имаме различни марки.

Безжични LAN карти за Интернет. За да ползвате Интернет без кабел. Без антенка 17лв /достатъчна за отдалеченост до 1 стена от рутера/, с антенка 22лв /за цял апартамент/. Слага се на USB и се разпознават автоматично.

Web камерки с микрофон. Включват се на USB, не се нуждаят от настройка. Имат стойка и щипка за монитор. Добро качество на картина 15лв

Записвачки SATA 30лв. Записват и четат СД и ДВД.

Чанти за лаптоп до 16', здрави и стабилни 20лв.

Ако желаете нещо да махнете или да промените, има такава възможност. Обадете се на 0878834348 и ще Ви дадем цена.


Цените за компютърни части важат само при закупуване на компютър. Не се продават отделно. Tags: еварна мнения, evarna mnenia, еварна.бг, evarna.bg, evarna-bg, еварна-бг, е-варна, e-varna, evarna.bg, e-varna mnenia, еварна mnenia, komutri evarna, e varna, е варна, е варна.бг, е варна.ком, е варна компютри, e varna mnenia, е варна мнения, еварна.бг мнения, еварна.ком мнения, evarna.com мнения

Искам Да Добавя SSD, да променя нещо на компютъра от еВарна. Мненията на специалистите са, че няма нужда от повече рам, ссд или друго за да се играят игри. За това evarna.com Ви ги предлага в този вид. И все пак можете по мнение да добавите, каквото си пожелаете, да промените компютъра от еварна. 

http://evarna.com/nay-chesto-zadavani-vyprosi