+359/ 0878 83 43 48

От понеделник до петък от 10:30 ч. до 18:00 ч.

  • Вашата кошница е празна!

Любими (0)
лв. Български лев

A4Tech X7 G800V

33.00лв. 37.00лв.
  • Производител: A4Tech
  • Модел: A4Tech X7 G800V
  • Наличност: В наличност
Етикети: A4Tech, G800V

На пръв поглед това е стандартна QWERTY клавиатура. Тя обаче е снабдена с 15 допълнителни и напълно програмируеми клавиши, разположени на лесно достъпни места. Именно с тяхна помощ ще изпълнявате и най-непосилните каскади и движения в екшъните и масовите онлайн игри. Що се отнася до W, S, A, D и стрелките, те са оцветени в червено и покрити със специална нехлъзгава гума. Това гарантира пълен контрол над действието, дори и пръстите ви да са запотени от напрегнатата игра.


За разлика от своя предшественик G800, G800V е USB клавиатура. Друга основна разлика между двата модела е, че предният разполага с три предварително настроени режима за време за реакция, между които може да превключвате (максималният е 7.92 мс). G800V няма подобни екстри. За сметка на това имате възможност да конфигурирате клавиатурата по един по-професионален начин посредством софтуера X7 Oscar Keyboard Editor. 


Над Numpad клавишите ще видите два бутона. Чрез  “M” превключвате между режимите, които сте създали с гореспоменатия софтуер. Нямаше как да не се изненадаме от бързото време за реакция на клавиатурата – 1 мс. Това на практика означава, че е три пъти по-бърза от G800. Клавишът до M пък (зачеркнати  уиндоуски прозорци), деактивират Win бутона, така че да не се озовете в десктопа си по случайност точно в най-напрегнатия момент. 
В дясната част на Numpad-а са разположени мултимедийните клавиши, които контролират звука, спират на пауза и пускат отново това, което гледате и т.н. Работят идеално във всякакви ситуации.


Интервалът на G800V пък е прекалено къс – това е и един от по-сериозните недостатъци на клавиатурата. Почти двойно в сравнение с това, с което сме свикнали да виждаме по стандартните клавиатури. С други думи – нужно е време и търпение, за да се свикне с подобен дребен спейс. 
За сметка на това разположението на програмируемите клавиши е доста добро. Те са разпръснати из цялата клавиатура на най-различни места. Например под и около интервала, отляво на Tab-а, над Insert, Home и Page Up и над бутона 1. Това ви позволява да ги нагодите ефективно в зависимост от конкретното заглавие, на което играете.
Самият софтуер X7 Oscar Keyboard Editor е изключително гъвкав. Може да настроите специфично време за реакция, забавяне и функция на абсолютно всеки един клавиш. По този начин, в комбинация с останалите екстри на G800V, може да сте сигурни, че няма да загубите нито една онлайн игра. При това без да се бръкнете прекалено дълбоко в джоба си.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър